2010. április 10., szombat

Humoros hírek!

PITY-PITY-PITY. Kedves hallgatóink a híreink következnek:

Fantasztikus mérkőzést láthattak azok a szurkolók, akik ma kilátogattak a magyar-török kosárlabdameccsre. 98-2-re győztünk. A vendégek egyetlen kosarát a 17 esztendős JUMURZSÁKOLTA be.

A kibékülés okozta halálát annak a fiatalembernek, aki volt haragosával a befagyott Balaton jegén találkozott. Beszélgettek, beszélgettek, de miután nagy nehezen megtört közöttük a jég, mindketten belefulladtak a mély vízbe.

Sorozatgyilkost fogott el a rendőrség. Nagy felháborodást váltott ki, hogy D. Géza a TV raktárát feltörte, majd felgyújtva elégette a Dallas Teljes sorozatát. Bűntársát még mindig körözi a rendőrség. Személyleírása hosszú nyak, zöldes fej. Ismertebb tartózkodási helye a nyilvános vécék környéke. Áldozatit elsősorban a vécéperem alatt öli meg. Gúnyneve a Toalett kacsa.

A magyar számozású multimilliomos George BITMAN, a halálos ágyán elárulta, hogy a hatalmas vagyonát még az aranyláz idején alapozta meg. Az aranyásóknak hatalmas számban adott el kincskereső kisködmönt.

A cigány értelmiség kifejlesztette az új romarobotot. Az háztartási robot neve: GÉPLAKATOS!

Hátulról megerőszakolták a kiskorú K Katalint. Akit az egyenlőre ismeretlen tettes cukorkával csalt lépre. A sajnálatos eset miatt a rendőrség felhívta a város asszonyainak és lányainak figyelmét, hogy nem kell minden csalónak bedőlni!

hehehe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése