2010. április 10., szombat

Rádiókabaré és a Zagyvarádió Bp.

Összevont Rádió Bridge egy, kettő három, Budapest Danubius, hajra Juventus. Ha elég gyorsak, akkor elfoghatják az adásainkat a 150 kilóherces és a téliszalámira gondolva a 120 kilópickes frekvencián. A pontos idő: 2017. január másodika kb. nyolc óra. Anonemusz Alamusz veszprémi hallgatónk kerge birkát szeretne küldeni szomszédjának, feleségének meg egy veszett macskát. Mi ezt most őrömmel teljesítjük. Sajnáljuk azonban, hogy nagybizgonyi hallgatónk kérését ismételten meg kell tagadnunk az anyósa házára küldendő interkontinentális rakéta ügyében, ugyanis rakétáink pillanatnyilag a kormánykoalícióra vannak ráállítva, de az anyósával kapcsolatban figyelmébe ajánljuk "A főzőcske 5 percben" című műsorunkat, melyben közkívánatra ismertetjük a ciánkélés gombapörkölt receptjét,

Most pedig vállalkozói JÁTEK: NAPISARC !- adótalálgatás. Megnyerheti, ha kitalálja: mi az adócsalás ara! NAPISARC, a plusz adódiszkont támogatásával. A játékot kapukra játsszak..., kiskapukra! APEH-esek találtak ki a pecheseknek. Ez egy idegi játék,... ki bírja tovább, ki nevet a végén. Ha az első telefonáló sportegyesület, akkor elengedjük a TB-jét, ha magánvállalkozó, akkor visszük a tévéjét! Varjuk hívásaikat!
A játék után máris fröcsög a Traubiszóda "van handrid" slágerlista. Buborékos szép jó napot kíván minden kedves rajongónak a műsorvezető D.J. HUKER. Lőjük le azonnal a slágerlustákat.

MIKE ONZERV
- Elveszett a gatyám gombja, című dallal ezen a héten már az ötödik.
Jaj ebből még baj lehet, mert ezt a műsort tinilányok is hallgatják, így gyorsan ugorgyunk tovább mielőtt mutogatáson kapnak, vagy evésen.
4. helyezett lett ENNI NEM- Le is esett a gatyám nyomban.
Na ugye megmondtam, hogy baj lesz. Még a végén megvádolnak, hogy nudista érzelmű vagyok. Vagy lehet hogy sokat fogytam a nem evéstől. Bár elfáradok az állandó lista ugrálástól, de azért menjűnk tovább, hisz itt van a
3. helyezett LEMBER-JACK- Hideg van gatya nélkül című slágere.
Ezen most már nem is csodálkozom. Sőt azon sem, hogy az UN LOMTALAN LIMITED csapatának kiadott legújabb lemezének címe: Legatyásodott a Jani lett, melynek CD változatát rögtön nyomom is a lejátszóba.

csrcsrcsrcsr-(törési hang) Bocs fiuk-lányok ez a kávédaráló fokozat volt, de ne búslakodjatok, hisz itt a TOP, number One, az első, az első sösösöelsösöelsőelső első első, mi van esik az eső, ja csak én köptem ki a fogsorom, de nem érdekes logopédusom is mondta az első az mindig is az első, de ez az első nem más mint Dr. ALBÁN BRINKMAN professzor sláger gyanús szerzeménye, igaz elég gyanús, de szakszerű ápolással, talán megmarad. Hallgassuk csak meg a refrén első két sorát:
Felvágtam a betegem, majd összevartam rendesen sajnos később meghalt, hisz benne maradt az ecsetem.
Na ja hát lecsúszott gatyával nem könnyű operálni. Ez volt a Traubiszoda One Hundred, itt a D.J. Huker, üres üveget nem veszünk vissza, mára ez volt az utolsó nóta, a buborékos viszonthallásra. De várjunk a fülesemben híreket kapok. A nóta első sora pontosítva így hangzik: Aki fázik, nem pofázik, ha már fázol, nem gatyázol. Ez volt a trauaubiszóda one Hundred itt a D.J. Huker, üres üveget nem veszünk vissza..

Most pedig REKLÁM:
Kovács Béla mosógépszerelő vagyok. Engem a háziasszonyok leggyakrabban a fűfőtőszál vízkövesedes okozta hibai miatt hívtak házhoz. Amióta azonban ajánlgatom a tévében a calgont, mar nincs munkám.

A viszont nemlátásra, merthogy ez rádió!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése